Oglasi - Advertisement

Verujemo kako mislite da je samo u pitanju neslana šala, na žalost ovo je sušta istina, i to nam samo pokazuje kako ima neemotivnih majki, kojima je njena karijera i sopstvena ličnost uvek na prvom mestu. Verujemo da se svi sećate starlete iz Velike Britanije, koja je tek nakon par minuta se slikala sa bebom, ali strogo našminkana i odmah to podelila na Insta stori.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Tako mi danas govorimo o još jednoj neodgovornoj majci, a njeno ime je Keti Prajs, koja je osim što je starleta bavi se i muzikom. Naime, ona prolazi kroz veoma težak period života, i to samo zbog jedne rečenice koju je izustila. Podsećamo da Keti ima petoro dece, ali najstariji Harvi je autističan, i jako je teško teško sa takvim detetom imati normalan život. Međutim, baš iz tog razloga je pevačica posebno vezana za njega. Jedom prilikom je čak izjavila i da bi želela da njen sin Harvi umre pre nje, jer smatra da niko ne bi mogao da se stara o njemu na pravi način, ali isto tako, on nikako ne bi mogao da sshvati zašto nje više nema pored njega.

Nakon ovoga je usledila vest da je Keti upisala Harvija na koledž na kojem godina školovanja košta 350.000 funti, nastava počinje jako skoro, a kako je izjavila za engleskke medije, jako dugo vremena je provela u istraživanju koji je fakultet najbolji sa osobama sa autizmom.

 

Samo je brine što je fakultet udaljen nekih 3 sata od njihovog doma, ali opet je svesna da je uradila najbolju stvar za njega samog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here