Oglasi - Advertisement

Jelena Karleuša i Duško Tošić imaju dvije kćerke Niku i Atinu, koje su od roditelja nasledile talente. Dok starija Atinu više liči na majku, i sasvim je izvjesno da će se baviti glumom ili modelingom, mlađa Nika je slika i prilika svog tate.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ipak, Nika ne podsjeća samo fizički na oca, već je nasledila i sklonost prema fudbalu. Počela je da trenira u Crvenoj zvezdi u fudbalskom klubu za dejvojčice, igra na mjestu napadača, dok je njen tata u odbranbenim redovima.

“Duško je želio sina koji će da bude fudbaler ali pošto se to nije desilo shvatio je da ima izuzetno talentovanu kćerku i to ljevonogu, kao što je on i to je bila njegova ideja da trenira fudbal”, rekla je Jelena Karleuša u Ekskluzivu i otkrila da je ona spremala ćerku Niku za prvi intervju koji je davala.

Nika se prije odluke da trenira fudbal okušala u odbojci i tamo je imala loše iskustvo .

“Svi su me vrijeđali kad sam počela da igram odbojku, jer sam bila debela. Trebalo je da smršam. Ja im nisam ništa rekla, bila sam tužna… Rekla sam “okej…”. Išla sam na dijetu, smršala sam 12 kila. Opet sam se ugojila”, kazala je ona u videu snimku koji je Jelena objavila na Instagramu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here