Oglasi - Advertisement

Jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima, Lepa Brena je krajem prošle sedmice održala dugo najavljivan koncwert u Budvi, ali je ona izgleda umjesto spektakla koji je danima prije toga najavljivala, doživjela potpuni fijasko. Prema saznanjima Srpskog telegrafa, ona se drsko i bezobrazno ponašala prema zaposlenima i obezbjeđenju već dok je bila u bekstejdžu, a nastup koji je imala je skratila za 15 minuta, pa je nakon nje nastupio di-džej. Prema riječima izvora koji je bio na licu mjesta, posjećenost na njenom nastupu je bila ispod očekivanog, dok je prije nekoliko sedmica prije nje tu nastupala Ceca, kada je sve bilo puno, kao i prije neki dan kada je ponovo pjevala.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Niko nije očekivao da će ona prodati jedva pola karata, a klub je bio poluprazan što niko nije očekivao jer je ipak u pitanju Lepa Brena koja je velika zvijezda, a prije nje su svi punili taj klub do poslednjeg mjesta. Kada je vidjela šta se dešava, ona je cijelu noć rasipala negativnu energiju, a prema zaposlenima se ponašala krajnje bezobrazno , kao i prema medijima koji su došli da uzmu izjavu od nje, ali i prema fanovima koji su htjeli da se slikaju sa njom.

Mediji su uspjeli da zabilježe i njeno bezobrazno ponašanje prema jednom momku iz obezbjeđenja, koji joj je pružio ruku dok se penjala na binu, pa mu je rekla: “Što mi daješ ruku kada mogu sama? Ajde pali, ne treba mi pomoć nisam nesposobna. Skloni se od mene, nisam te ni zvala”, a momak je bio šokiran njenim ponašanjem.

 

Izvor je također rekao i sljedeće: “Kako sam čuo, Brena je dodatno poludela jer nisu spremili plejbek za neke od pesama koje je izvodila, pa je sve morala da peva uživo. Celo veče je bila neprijatna, videlo se po njoj da nije raspoložena, i delovalo je kao da je došla da što pre otpeva pesma i ode kući. Okupljenim medijima je dala samo kratku izjavu, drameći što se u pozadini čula buka, pa nije mogla da priča u tišini. Na kraju je skratila nastup 15 minuta, pozdravila publiku i sišla sa bine”. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here