Home / Uncategorized / Pored Jezera Su Se Slikale Za Djevojačko Veče, A Kad Su Vidjeli Ko Je S Njima Na Fotografiji, Pobjegle Su Odmah Iz Tog Odmarališta

Pored Jezera Su Se Slikale Za Djevojačko Veče, A Kad Su Vidjeli Ko Je S Njima Na Fotografiji, Pobjegle Su Odmah Iz Tog Odmarališta

Oglasi - Advertisements

Mnogi ljudi u svijetu vjeruju u sujevjerja i u nadnaravne stvari , u duhove i druge slične situacije. Mnogi također vjeruju da u svijetu postoje neke sile i događaji koje nitko ne može objasniti , i često su nevidljivi , a ponekad se pojavljuju na najčudnije načine i na najčudnijim mjestima.

 

Tko su i ove škodske djevojke imale vrlo čudno i pomalo zastrašujuće iskustvo. Naime , one su djevojačko veče provele na jednom jezeru , a uz fotografije koje su napravile te noćii postale su pravi hit na internetu , jer su primjetile drugog nepozvanog gosta prilikom pregledavanja fotografije.

Scary woman standing in a dark hallway with lighten candle.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Djevojke su odlučile napraviti fotografiju za uspomenu. Kada su poslije pregledale sn imak , na svakoj fotografiji je bila druga osoba koju nijedna od djevojaka nije poznavala , a nitko od njih nije ni primjetio tu osobu u blizini. U lijevom uglu jedne od fotografija je tamnokosi dječak , čije prisustvo niko nije mogao objasniti.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money