Oglasi - Advertisement

Jako dobro je poznata činjenicaa kako su policajci bukvalno ludi za krofnama koje vole da jedu u ogromnim količinama i prosto ih obožavaju.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Naravno, to je kroz godine postao klasični kliše, obzirom da ga možemo vidjeti vrlo čessto i u nekim američkim filmovima kao i serijama.


Kafa i krofna, po mogućnosti sjedeći na haubi policijskog auta, to je prossto neizostavna kombinacija koja se bukvalno i veže kao asocijacija za američke policajce.

Mi vam danas donosimo jednu jako simpatičnu, mada i donekle tragičnu, priču a ona se baš dogodila u Sjedinjenim Američkim Državama.


Čitav ovaj slučaj se zapravo i dogodio u Američkoj saveznoj državi Kentucky u Leksingtonu tačnije, kada su policajci u dežurnoj službi dobili poziv kasno po noći gdje je rečeno kako se na jednom lokalnom putu jedan kombi skršio u kanal.
Naravno, oni su odmah izašli na lice mjesta da obave uviđaj ali tamo su imali dosta toga i da vide. Kombi koji se strmoglavio u kanal bio je pun krofni, koje oni obožavaju.
Prevozio je vjerovatno dostavu za neku lokalnu pekaru.


Ono što je policajcima natjeralo suze na oči jest činjenica da se kombi nekako uspio i zapaliti, a da je pritome na livali bilo rasuto na nekoliko hiljada ovih divnih krofni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here