Home / Novo / OGREŠILA SAM SE O ALEKSANDRU, ŽAO MI JE! Maja ukrala muža drugarici, pa se GORKO POKAJALA, a evo šta kaže o RASKIDU sa Pecom!

OGREŠILA SAM SE O ALEKSANDRU, ŽAO MI JE! Maja ukrala muža drugarici, pa se GORKO POKAJALA, a evo šta kaže o RASKIDU sa Pecom!

Oglasi - Advertisements

Prije nekoliko dana je odjeknula vijest da su starleta Maja Marinković i Peca Raspopović okončali svoju vezu koja je traja samjo dva mjeseca. Mediji ne prestaju pisati o njima i svaki dan možemo saznati nešto novo. Svi znaju da je PEca bio u vanbračnoj zajednici sa Aleksandrom Subotić, a Maja je bila Aleksandrina najbolja prijateljica, tako da vjerujemo da je Aleksandru ovo mnogo boljelo.

Maja se oglasila nakon svega, pa je otkrila kako se provela sa Pecom: “Otišli smo na zajedničko putovanje i cijelo vrijeme se osjetila neka tenzija. Osjetila se ta razlika u godinama, bolje zdrav raskid nego da dođe do većih svađa. Ispoštovala sam ga maksimalno, nisam kačila provokativne slike na Instagram i konstantno je bio provlem moje odjevanje.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

On jako dobro zna ko sam ja, i prije nego smo se počeli zabavljati. Ta ljubomora je stalno bila problem. Peca mene nije upoznao u biblioteci, zato ne može ništa da mi zamjera. Prebrzo smo ušli u vezu i na kraju sam odlučila da ga ostavim.

Ostatak OVDJE. 

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money