Home / Novo / 20 bombardera na nebu! Srbiji STIŽE novo pojačanje: EVO šta se dešava, AUUUU…

20 bombardera na nebu! Srbiji STIŽE novo pojačanje: EVO šta se dešava, AUUUU…

Oglasi - Advertisements

Situcija na Balkanu nikada njie bila mirna, a to je potvrdila izjava jednog čovjeka koji je nekada davno rekao da je Balkan “bure baruta” i vjerujte da nije nimalo pogriješio.
Naročito je to vidljivo u sposljednje vrijeme kada je pandmeija u jeku, ali i kada vidimo da su nedavno bili protesti, ali tu se uvijek provlači situacija sa Ksovom koja je prava tempirana bomba.
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je prije par dana došao iz zvanične posjete Parizu i Briselu, ali očigledno je da posjeta nije uspjela jer je bio na razgovoru i stvaranju sporazuma u vezi situacije na Kosovu, ali kompromisa sa Kosovarima izgleda da nema.

On je prije samo dva dana toliko bio ogorčen na Njemačku jer će ona Kosovu prodati veliki broj tenkova, aviona, ali veliki broj oružja i municije, a njegov bijes je izazvan činjenicom da nekada ranije kancelarka Angela Merkel nije dozvolila kupovinu istog tog naoružanja Srbiji, jer ne dolazi iz EU, ali očigledno kada je Kosovo u pitanju, tu nema veze da li je EU.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Vučić se odlučio za alterantivu gdje je napravio narudžbu za Ameriku, ali je pitanje da li će dobiti oružje jer je poznato da je Srbija prijatelj sa Rusijom.

Šta li će se ovdje desiti ostaje nam da vidimo? Vjerujemo i ne želimo da do ikakvog rata ikada više dođe, dovoljni su nam bili prošli.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money