Oglasi - Advertisement

I ovu sedmicu počinjemo sa jednom teškom pričom koja je imala tragičan kraj. Možemo da kažemo da smo ovakve priče i navikli da čitamo svaki dan, može se reći da je postala svakodnevnica. Tako mi i danas pišemo o jednoj tragediji koja je cijeli svijet šokirala.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Radi se oglumcu Joe Lara, američki glumac koji je 1996. godine glumio Tarzana u TV seriji “Tarzanove avanture”, on je poginuo u zrakoplovnoj nesreći u subotu kada se srušio manji zrakoplov u jezero blizu Nashvillea u ameriškoj državi Tennessee. Tarzan je imao 58 godina. U ovom padu aviona život je izgubilo još petero ljudi, među kojima je i njegova supruga Gwen LAra, osnivačica plana za mršavljenje zasnovanog na vjeri. Niko nije na veliku žalost preživio u padu aviona Cesna C501 u jezero Percy PRiest nakon polijetanja u 11 sati prema međunarojnoj zračnoj luci Pam Beach na Floridi.

Ovaj je par također imao i zajednički You Tube kanal koji je poput rijalitija i gledateljima je davao uvid u njihov privatni život. Uvijek su ogovorili otvoreno o svom odnosu i ljubavi. Vjenčali su se 2018. godine, a imali su i jednu kćerku Lianu. Da li ste vi gledali ovu seriju?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here