Oglasi - Advertisement

Ovakvih i sličnih naslova smo u posleednje vreme imali itekako puno. Zemljotresi su nešto najgore što je pored virusa, pogodilo našu teritoriju, ali i celu svetsku populaciju. Jednostavno kada se desi zemljotres, nema niko da vas upozori na to, i gde se zadesite samo moliti boga da ne bude dovoljno jak, i da ostanete sigurni.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Verujemo da se svi sećate vvelikoh zemljotresa od 6,4 swtepena po rihteru koji je pogodio Petrinju u Hrvatskoj, kada su 4 osobe na žalost izgubile svoj život. Međutim, to je samo bio početak haosa koji se desio u ovom predelu Hrvatske. Desili su se talasi zemljotresa, a ljudi su bili toliko isprepadani da su krenuli da se bar privremeno iseljavaju sa ovih delova Hrvatske.

Neki su bili i prinuđeni na to, jer su im kuće koja su bila stara gradnja, definitivno sravnjene sa zemljom. Danas opet veliki zemljotres, koji se desio u Haitiju a bio je strašno jak i to čak 7 stepeni po rihteru, saopštila je Američka seizmološka agencija. Inače epicentar je bio 8 kilometara daleko od grada peti Tro de Nip.

On je inače udaljen nekih 150 kilometara od glavnog grada Porte o Prensea. Na društvenim mrežama, odmah smo mogli da vidimo slike koje je prouzrokovao ovaj jaki zemljotres. Kako Rojters dalje prenosi, njihov zavod je upozorio i na eventualnu pojavu cunamija u ovom predelu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here