Oglasi - Advertisement

U poslednjih godinu i po dana kako je krenula cela ova situacija sa pandemijom korona virusa, po svemu viđenom što možemo da vidimo, ne samo balkan nego celi svet se apsolutno krenuo naglavačke. Sve je moralo da se podredi vandrednim situacijama koje su najgore bile u maju prošle godine, i potrajala ssu skoro do nove godine.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

2021 je ipak malo bila podnošljivij, jer je virus opasno ugrožen sa dolaskom vakcina na ovo područje. Sve je manji broj osoba koje su preminule od korona virusa, ali ipak, iz kriznih štabova upozoravaju na to, da na jesen sledi novi talas koji definitivno može da napravi puno štete. Od danas je u SSrbiji najavljen i treći ciklus vakcinacije,a ljudi su više nego pozitivno reagovali na proces vakcinacije.

Doduše, još uvek imamo područja koja uopšte nisu vakcinisana, a verujemo da znate da je Senica i Novi Pazar najviše na udaru. Mi danas govorimo o poznatim licima sa TV ekrana koja su definitivno bili na ivici prosjačkog štapa, jer za njih tada uopšte nije bilo posla. Ljiljana Jakšić je jedna od njih, ponata Salveta iz “Kursadžija”, koja je sa detetom bukvalno bila gladna, jer nije imala osnovnih uslova za život.

 

Kako je izjavila u jednoj TV emisiji, ona je došla u situaciju, da nije imala da da pare detetu za užinu u školi, i to ju je jako bolelo. Čak je bilo noći kada je u krevet odlazila gladna, ali je njeno dete ipak imalo obrok bez obzira na sve. Baš iz tog razloga je jako smršala, a u jednom trenutku je čak i zaplakala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here