Oglasi - Advertisement

Ponovno se ovih dana pokrenula cijela priča oko ubistva Jelene Marjanović. Ovo je jedna od najvećih misterija i najvećih propusta što se tiče srpskog pravosuđa, jer je ovo naprosto nemoguće da je prošlo mnogo vremena a da niko konkretno nije optužen za ubistvo Jelene Marjanović. Prvi na listi je bio naravno njen suprug Zoran Marjanović, koji je sve ove godine branio da nema ništa sa njenim ubistvom.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Da podsjetimo cijeli ovaj događaj se desio 2. aprila 2016. godine, a Zoran i Jelena imaju jednu malu kćerku koja je u trenutku njene smrti imala tek 3 godine. Skoro je bila njena godišnjica smrti, ponovo su se oglasili mediji i povučene su neke starije priče i teme, ne bi li se ikako konkretno moglo u nekoga uperiti prst.

Ali, prema navodima on se brani sa time da u trenutku njenog ubistva nije bio u blizini nasipa, a sve se desilo u 17:05 kada se njen mobitel isključio, pa se ponovno uključio. ali, kada su uporedili njene pozive i bazne stanice njegog i njegovog telefona, oni su ustanovili da su bili na istoj baznoj stanici.

 

Tako je on nju zvao u 16:57 sati i sada se nameće pitanje kako je moguće da je za samo 8 minuta Zoran Marjanović bio negdje drugo na nasipu. Još uvijek glasi misterija ko je biciklista koji je viđen na mjestu te tragedije, imao je duks na sebi pa tako da je on jedan od osumljičenih za smrt Jelene Marjanović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here