Oglasi - Advertisement

Proročanstva Babe Vange, kako se čini, svakim danom se pokazuju sve tačnijim, čak su i najveći skeptici počeli malo više da proučavaju neke njene riječi i proročanstva, te su počeli sa malo više vjere da gledaju na sve to.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ona je pogodila da će velika bolest da pogodi svijet, a posebno Europu 2020. godine, a kao što znsmo tako se i desilo sa pojavom korona virusa. Mnogi su se zamislili nad njenim predviđanjima, pa su mnogi sada obratili i mnogo veću pažnju na sve to.


Također najavila da će u ovoj godini biti izvršen i atentat na jednog od najmoćnijih ljudi na svijetu, pa tako njene riječi se mogu prevesti na način da se tu radi o Vladimiru Putinu, ali je rekla i da će atentat da izvrši neko od Putinovog povjerenja, ali je takođe naglasila da bi atentat trebao da bude bezuspješan, te da će Putin preživjeti. Najavila je i da bi drugi moćni čovjek, ovaj puta naravno misleći na Trumpa, mogao imati velikih zdravstvenih problema, pa bi to moglo imati neke posljedice po njega, te da bi na kraju Trump mogao ostati gluh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here