Oglasi - Advertisement

Naša domaća estrada je u potpunom zatišju od kako je počea pandemija korona virusa, ali i drugih dešavanja kako u Srbiji tako i u regionu. Prije par dana oglasila se i jedna od najvećih balkanskih zvijezda, a to je svakako Dragana Mirković. Ona je priznala da je već neko vrijeme bolesna, ali da o tome nije htjela govoriti javno.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Naime Dragana je otkrila kako ima određene zdravstvene probleme, tačnije ima problema sa štitnom žlijezdom, ali i probleme sa kukovima, a prema saznanjima koja smo dobili ona je nakon tih sananja počela da pije i lijekove za to, kako bi sve mogla da drži pod kontrolom. Dragana također radi i na tome da svoju ishranu promjeni u potpunosti, i na taj način pokuša da popravi svoje zdravlje.

Dakle, riječ je o prirodnim detoksima koji vrše detoksikaciju organizma i koji pomažu i poboljšavaju rad štitne žlijezde, a promjena načina ishrane je bila neizbježna kako bi joj pomogla bolji rad štitne žlijezde. Podsjetimo, pjevačica Dragana Mirković već duže vrijeme radi i živi u Austriji, ona je tamo uložila velike novce kako bi izgradila vilu u kojoj živi sa svojom porodicom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here