Oglasi - Advertisement

Jelena Karleuša je nedavno bila gošća emisije “Ekskluzivno” na K1 televiziji te u emisiji COKE studio je imala priliku da govori o raznim aktuelnim temama, ali i takođe da kaže ponešto o svom životu. Ona je u emisiji i pjevala uživo a zajedno sa bendom sa kojim je i spremila potpuno nove aranžmane za svoje pjesme.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Tako je ona otvorila dušu pa konačno javno progovorila o nekim škakljivim stvarima koje mnogo zanimaju svijet. Ona je tako govorila kako o svom privatnom životu, zatim o karijeri i žrtvama koje mora da podnese za karijeru.


Naime, Jelena inače ne važi samo za muzičku divu, nego se ona smatra i ikonom mode i stila, barem ona sebe tako naziva i vidi, a takođe postala je i jedna pd miljenica LGBT grupacije i to već odavno. Jelena je osoba koju ili ne podnosite ili naprosto obožavate nema treće. Prema njoj ne postoji ravnodušna osoba, a ona je toga itekako svjesna, međutim, kada se tiče odnosa sa njenim kolegama sa estrade, malo ko je sa njom u dobrim odnosima. Ona je uspjela naći način da se zakači sa skoro svakom osobom sa estrade, ali ona kaže da je to zbog toga što je njihov posao okrutan, pa takve stvari se očekuju od njih. Jedna u nizo od pjevačica sa kojom je na ratnoj nozi je i Seka Aleksić.


Njih dvije su već jako dugo vremena u lošim odnosima, a čak je dolazilo i do suđenja. Seka se inače jako rijetko oglašava na tu temu, ali iz nekog razloga čini se kako na ovo Jelenino gostovanje uopšte nije mogla da prešutim, pa tako da je na svom instragram profilu objavila jedan story na kojem je napisala kako joj je mnogo interesantan slogan televizije K1 na kojem piše “Gledaj bez stida, bravo”. Po ovom storiju se moglo zaključiti da je Seka bila izuzetno sarkastična.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here