Oglasi - Advertisement

Pandemija korona virusa i vanredno stanje koje je ustanovljeno zbog iste pokvarili su planove mnogim ljudima, a Aleksandra Prijović je otkrila kako je i ona jedna od njih.
Podsjetimo, Aleksandra je u junu 2018. godine stala na “ludi kamen” izgovorivši svoje sudbonosno “da” Filipu Živojinoviću, inače sinu proslavljenog teniserskog asa Slobodana Bobe Živojinovića, da bi njihova porodica postala bogatija za još jednog člana u martu prošle godine, oni su dobili sina.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa


Međutim, prvi rođendan malog Aleksandra, kao i krštenje, protekao je bez velike pompe, upravo zbog pandemije, iako je Prijovićeva mjesecima unazad pripremala veliku feštu do detalja, ipak bilo je sve drugačije.

Toliko sam se trudila oko tog slavlja jer su oko svega vezanog za našu svadbu zapravo Filip i Boba bili glavni. Oni su brinuli o svemu, a sada, kada je trebalo da budu krštenje i prvi rođendan, bukvalno sam dala sve od sebe da to bude što ljepše. Međutim, desilo se šta se desilo i morali smo da otkažemo, ali eto slavićemo neki drugi rođendan-ispričala je uz prepoznatljivi osmijeh popularna pjevačica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here