Oglasi - Advertisement

Mitar Mirić se našao u centru skandala jer se u medijima pojavila informacija kako je uhvaćen u vanbračnoj vezi sa 30 godina mlađom pjevačicom Draganom Janićijević, a koja se inače na sceni predstavlja kao Lepa Gaga.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se da je Mitar već više od 30 godina u braku sa suprugom Suzanom, a msu nakon toga pisali kako je Mitra supruga izbacila iz kuće, međutim i sam Mitar se nakon nekog vremena oglasio povodom toga pa je rekao kako se dotična Dragana pojavljuje u jednom njegovom spotu, te je tako samo htjela da skrene pažnju na sebe, a za to je iskoristila naravno njegovu popularnost:


To ona radi kako bi sebi digla cijenu. Snimiš joj spot, a onda ona to zloupotrijebi, pa slika, i tako. Ali idemo dalje, a na pitanje novinara da li ga je njegova žena zbog Gage izbacila iz kuće, folker je rekao: ‘Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći – ništa! To je dio moje profesije, a svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to.


Inače ovo baš i nije prvi puta da je Mitar povezivan sa ovakvim stvarima te da je po prvi puta ostao bez krova nad glavom upravo zbog švalerancije. Podsjetimo se, žena ga je izbacila iz kuće i prije nekoliko godina kada je saznala za njegovo privođenje mladih djevojaka u njegove tajne stanove koje ima po Zemunu, a tada ga je Suzana izbacila iz kuće, a Mitar je i tada novinarima rekao ovo: Neću ništa da vam kažem, i da potvrdim čaršijska nagađanja te da ih demantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i prosto joj se divim kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi, svašta sam ja njoj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi prosto đavo ne da mira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here