Oglasi - Advertisement

Od kako je sveta, jedna stvar je uvek jasna kao dan, a to je da je muškarcima uvek do se ksa, dok se ženama mora poklopiti 101 stvar, da bi imale odnos sa svojim voljenim muškarcem. Dobro poznata i izlizana floskula, “boli me glava”, ili “imala sam loš dan na poslu”, uvek im prolazi, a muškarci se moraju uvek pomiriti sa time, i čekati pravi trenutak.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Međutim, uvek imamo izuzetaka, i žena kojima to i nije teško, a jedna od njih je i poznata holivudska glumica Kapris Bure, koja je nedavno sve šokirala, kada je rekla da je to samo 10 minuta posla, najviše 15, a čovek koji je pored njih uvek će da bude srećan. Ona je jako dugo vremena udata za 55 godišnjeg Tajom Komfortom, te je rekla da su njih dvoje i pored jako velikih godina, se ponašaju kao zečevi u spavaćoj sobi.

Džet i Džeks su blizanci koje imaju po 8 godina, i koji su plod njihove ljubavi, Kako je rekla ovom prilikom, ne razume žene koje kalkulišu, i misle ako “ne daju”, da će muškarac biti poslušan, a u stvari su samo stvorili kontra efekat.

 

Ona danas ima 49 godina, jako se dobro drži, a kako je izjavila jedan od ključeva za njen dobar izgled jeste i njen konstantno redovan se ksualni život. Vaša mišljenja na ovu temu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here