Oglasi - Advertisement

Danas govorimo o Zvezdama Granda koje su uvijek bile magnet za same gledaoce, i svake subote uvečer TV kanali su okrenuti u regiji na samo jednu frekvenciju. Naravno, svi prate šta se dešava u Zvezdana Granda, a ova sezona zbog cijele situacije sa korona virusom, je duža od bilo koje druge u istoriji.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Ono što ovaj šou čini drugačijom od svih drugih ostalih, jeste sjajna scena, odlični takmičari, ali i sjajan žiri koji je itekako edukovan i koji čini sigurno 70% cijelog ovog sjajnog programa. Žiri je svakako ravnoteža između iskustva kojeg čine Snežana Đurišić i Ana Bekuta, ali i mladosti gdje imamo Mariju Šerifović i Jelenu Karleušu koji je kontroverzni par koji daje totalnu ravnotežu u cijeli program.

 

Međutim, ono što čini ovaj šou još boljim jesu i ljudi koji se nalaze iza same scene, akojih ima 150, kamermani, šminkeri, asistenti, tonci, ali i šminkeri koji se brinu da takmičari i sami žira izgleda jako lijepo. Jedna od djevojki koja je tamo najljepša je i unuka od Ane Bekute, a to skoro nko i ne zna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here