Oglasi - Advertisement

Vjerujemo da ste svi do sada slušali ramu koja je potresala srbiju u posljednjih par mjeseci a tiče se velike zvijezde cece ražnatović. Osim što je stupila u vezu sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem, ona je ušla i u veliku svađu sa sinom od Marine Tucaković, što je cjelokupnu srpsku javnost itekako iznenadilo.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Naime, jako dobro se zna da su njih dvije osim sjajni poslovni partneri i jako dobre privatno. Kada se Marina Tucaković teško razbolila, Ceca joj je prva bila na usluzi, jer je čak tražila i strane doktore, prije svega iz Njemačke i Turske da je liječe i da ide kod njih na terapije.

Ali sve je krenulo kada je njen sin Laća, upitan da prokomentariše novu pjesmu od Dine merlina, rekao za srpske medije da ne sluša ratne zločince poput Merlina, ili ratne profitere poput Cece Ražnatović. Čak je rekao da ga je Ceca zvala sebi kući na poslovni dogovor i to poslije 12 sati po noći? Ceca je izrevoltirana cijelom pričom, rekla da mu ništa ne zamjeri, jer se zna da mu jezik je brži od pameti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here