Home / Uncategorized / Pjevač Izazvao Haos Na Internetu, Evo Šta Kaže O DARIJI KISIĆ TEPAVČEVIĆ – Uslijedila Bujica Komentara, Da Li Je Moguće

Pjevač Izazvao Haos Na Internetu, Evo Šta Kaže O DARIJI KISIĆ TEPAVČEVIĆ – Uslijedila Bujica Komentara, Da Li Je Moguće

Oglasi - Advertisements

Epidemiologinja Darija Kesić je trenutno najpopularnija osoba iz štaba za vandredne situacije. Darija je sve ostavila bez daha , kako svojom pojavom , tako i svojom stručnošću , elokventnošću i znanjem.Ali kako je poznato , narodu se ne može uvijek ugoditi.

 

Tako je ovaj put , popularni pjevač Vlado Georgijev uputio oštre kritike zboga Darije Kisić – Tepavčević , i to zbog njezinog prezimena.

„Da li je Darija Kesić-Tepavčević svjesna koliki je problem svima napravila sa ova dva prezimena. Svaka informacija gdje se ona pominje , traje duže za toliko“. Napisao je Vlado na svom Twiter profilu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Vlado Georgijev , je oduvjek poznat po tome , da nema dlake na jeziku , i uvijek govori ono što misli. Zbog toga se često nalazio na meti kritika , a on ne mari za tim da ga neko osuđuje. Uvijek je govorio kao stoji iza onoga što kaže , ne raspravlja se jvno , i nikada nikome ne ostane dužan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money