Home / Novo / Miljana Kulić se oglasila iz Kliničkog centra: Jedva izvukla živu glavu nakon operacije, a sestra joj priredila ŽURKU! (FOTO)

Miljana Kulić se oglasila iz Kliničkog centra: Jedva izvukla živu glavu nakon operacije, a sestra joj priredila ŽURKU! (FOTO)

Oglasi - Advertisements

Danas se bavimo Miljanom Kulić koja je jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica u regionu, a danima unazad se piše o njenom zdravstvenom stanju. Sigruno ste mogli vidjeti d aje ona išla na operaicju želuca u Tursku, nakon čega joj se pogoršalo stanje jer nije slušala upute doktora.

Zatim ej primljena u bolnicu u Srbiji gdje joj je hitno izvađena slezena. Miljana se i dalje nalazi u bolnici i još uvijek nije poznato kada će biti puštena na kućno liječenje. Naime, ona već duže vrijeme niie aktivna na društvenim mrežama ali smo jučer imali priliku vidjeti da je ona na instagram storiju objavila snimak njene sestre Ane na kojem se vidi kako ona suša obradu pjesme od Stoje “Idi mami pa se želi”, a koju je na svoj način otpjevala Miljana. Nedavno je u meidjima osvanula vijest da je Miljana napravila haos kada je čula da još uvijek neće biti puštena kući, pa je tada izvor rekao za medije:

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money