Oglasi - Advertisement

Kao što možete da vidite, mi ćemo u nastavku današnjeg članka da govorimo o Maarijani Zonjić, koja je nekada sa jako velikim uspehom bila u Zadrugi, i koja se nakon svega bavila sa pevačkom karijerom, ali ne baš toliko uspešno. Očigledno joj je itekako pala popularnost, pa je odlučila da se malo pozabavi sa svojom karijerom.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Na koji način lepa žena da nas može da povrati svoju staru sllavu? Jako jednostavno, skine se, i pokaže ono što nije smela do sada da pokazuje. Još ako su u to sve upletene i druge neke osobe u jako kontroverznim pozama, onda je uspeh zagarantovan. Tako je sada na Instagramu ipak uspela da privuče jako veliku pažnju na sebe, a jako veliki broj portala u Srbiji je pisao o njenom može se reći incidentu.

Igor X je bivši muž Mine Kostić koji je prema njenim navodima imao aferu sa njom, a onda ju je Mina proganjala, nakon toga i sa Vuk Mobom je imala kraću aferu, ali ih nikada zapravo niko nije slikao zajedno.

 

Sada je otišla dalje pa je objavila fotku u zzlatnom bikiniju, a ono najgore je da se sa najboljom drugaricom ljubila u ussta. Pogledajte i sami fotke sa bazena i javite nam vaša mišljenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here