Oglasi - Advertisement

U nastavku današnjeg članka malo ćemo govoriti o domaćoj estradi, a jedna od pevačica o kojoj se najviše govori a da nije Ceca Ražnatović jeste Lepa Brena. Ona je tako pre mesec dana prodala svoj udeo u Grandu za 15 miliona evra te je odmah pazarila novu jahtu za 6 miliona evra, te je sa Bobom i sinom Viktorom otišla na lux krstarenje.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Također se jako puno pričalo vezano za njen luksuzni restoran kojeg ima na Zlatiboru, a dobila je ponudu od jednog Albanskog biznismena za prodaju istog, a on je ponudio 300.000 evra, ali na 2 rate. Brena je to kategorički odbila, a onda je on ponudio 270.000 evra u kešu, da bi mu kraljica narodne muzike samo spustila slušalicu.

 

Ono po čemu je još poznata Lepa Brena je to, da voli luksuzni način života, i da svako malo ili sa Bobom ili najboljim prijateljicama ode na neku luksuznu destinaciju. Ko god je prati na Instagramu svakako da može da vidi sve luks destinacije na kojima se pojavljuje sa nekim društvom. krenuvši od venecije, pa sve do Španske majorke ili Azurne obale u Francuskoj. Ulaže puno brena i u svoj lični izgled, jer je više nego svesna da je godine polako stižu, pa je tako nedavno podigla grudi.

Nakon toga je uradila i “mačje oči”, sa kojim je totalno profulala, jer to ipak priliči puno mlađim devojkama, poput Elene Kitić. Sada je izbacila par fotki sa jednog od leovanja u kupaćem koji baš i ne priliči ženi njenih godina, a sama slika je izazvala jako puno polemike među njenim fanovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here