Home / Magazin / DRAMA NA PINKU! Jovana Jeremić PREKINULA jutarnji program, počela da viče na sav glas uživo u emisiji! (FOTO)

DRAMA NA PINKU! Jovana Jeremić PREKINULA jutarnji program, počela da viče na sav glas uživo u emisiji! (FOTO)

Oglasi - Advertisements

Današnja tema je poznata vodieljka jovana Jeremić koja je neko ko zna privući pažnju na sebe u svakom trenutku. Svi je znamo preko TV Happy gdje je radila preko deset godina. Pa je tako dala otkaz jer se navodno htjela posvetiti svojoj proidic. Međutim, ubrzo je prihvatila posai na Tv Pink gdje vodi svoj jutarnji program vikendom.

Tako je i ovaj put uspjela skrenuti pažnju an sebe, pa je u jutarnjem programu imala ljude koji su pričali o bijelim magovima i astrolozima. Tako je u svemu tome oborena njena figrua Pravde za koju je jako vezana, pa je onda nastao prekid programa i Jovana je počela da viče: “Odrubio joj je glavu, mojoj pravdi Justiciji. Šta ću sada….”

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

njeni gosti su nastavili pričati o zadatoj temi, dok je Jovana skupila ostatke figure u nadi da će je moći sastaviti.Do ove situacije je došlo kada se prosula kafa koja je bila u šoljici na stolu, pa je tako odletjela i fugura.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money