Oglasi - Advertisement

Nina Rudčenko (57) iz Ukrajine dobila je još jedan rođendan da slavi obzirom da je na nevjerovatan način uspjela da preživi napad komšija i to što su je vjerovali ili ne, sahranili živu!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Žena iz mjesta Marijansk, bila je na meti dva brata iz komšiluka a koji su nekako saznali da ona ima određenu sumu novca kod sebe u stanu.

Nakon što su je nekoliko dana pratili, tako uočavajući njene navike, odlučili su da je napadnu uveče u njenom stanu i to na neki brutalan nacin, sa bejzbol palicama.
Prvo su je dva sata mučili i tukli, a potom su je odveli na lokalno groblje. Vidjevši da kod sebe nema 500 evra, koliko su oni mislili da ima, rekli su joj da sama sebi iskopa grob kako ne bi progovorila o ovom napadu.

Zatim su je ponovo pretukli s bejzbol palicama i ubacili u grob. Djelovalo im je da je mrtva pa su je gurnuli u raku koju su potom zatrpali. Nina je pala licem okrenuta ka zemlji, ona je bila već tada svjesna, iako u ogromnoj agoniji i sa teskim povredama.

Riješila je da se pravi mrtva. Dok je slušala dva brata kako pričaju da će joj zapravo narednih dana pobiti cijelu porodicu, morala je da ćuti. Nakon što su je ostavili u grobu, Nina je posle mnogo muka ustala te tako izašla na površinu.
Nekako je došla kući koja je bila prazna, a sljedeceg jutra njeno tijelo pronašla je sestra Ljudmila koja je pozvala hitnu pomoć. Nina je od povreda imala potres mozga, nekoliko polomljenih rebara i polomljen nos.

Bila je crna, prljava. Pomislila sam u prvo da izgleda kao da je ležala na zemlji negde u nesvesti, rekla je njena sestra.

Policija je dobila opis napadača i brzo su uhapšeni. Branili su se činjenicom da su bili pijani i da nisu znali šta ustvari rade.

Ova dvojica bandita, biće optuženi za napad i ubistvo s predumišljajem, a ukoliko budu proglašeni krivim, čeka ih najmanje 15 godina zatvora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here