Oglasi - Advertisement

U nastavku današnjeg članka reč dve o malo opuštajućim temama koje su itekako dobro došle u ova tesna i jako napeta vremena. Morske plaže su ponovo pune, i veruje se da se na njima po mobilnim uređajima surfa po društvenim mrežama, čitaju se neke zanimljive teme po internet portalima, a horoskop je redovan skoro svako jutro.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Jednostavno ljudi vole šta im predviđa budućnost, a žene obožavaju da vide kakva im je ljubav u narednim danima, nekog zanima posao, dok imamo i onih koji vole da vide kakvo će im zdravlje biti u narednim danima. Međutim, 90% portala jednostavno voli da prepisuju jedan od drugih, tako da u stvari čitamo jedne te iste stvari a nismo toga ni svesni.

Mi danas govorimo o velikoj babi Vangi koja je definitivno obeležila poslednjih 50 godina na celom Balkanu. Žena koja je pogodila jako veliki broj svetskih dogđaja koji su izazvali velike taktonske promene u svakom segmentu društva. Raspad Jugoslavije, raspad SSSR-a, napad na zgrade blizance u New Yorku 2001 godine, samo su neki od događaja za koje je ona znala da će se desiti. Mi kao što vidite p osamom naslovu danas govorimo o horoskopu.

 

Baba Vanga nije volela horoskop, jer je u njeno vreme to bilo povezano sa vradžbinama i crnom magijom, ali ono koliko se zanimala za horokop i za datume rođenja, znala je određene stvari za 3 horoskopska znaka koja nikada neće imati sreće u životu uopšte. To su strelac, vodlija i ribe, koje su po njenom mišljenju osuđeni na propast. Ljubav, posao sve će im ići loše u životu..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here