Oglasi - Advertisement

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča, koja ima veze sa nasiljem nad ženama. Sve se dešavalo u Velsu gde je Suzi Gidens koja ima 32 godine trpela punih deset godina porodično nasilje od supruga Timotija Lenihana koji je 9 godina stariji od nje, a onda joj je napokon jednog dana sve prešlo preko grla.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Nakon što je uvidela da pored njega neće još dugo biti živa, Suzi je skuckala plan, kako da se reši svog supruga, i da jednom zauvek stane na kraj silnom maltretiranju. Uspela je u tome, i to sve u okviru zzakona, jer je dobila sudsku presudu da joj on više ne sme prići u idućih 7 godina, a ako to uradi, ide odmah u zatvor.

Suzi na početku veze nije znala da on ima bipolarni poremećaj i da je sklon nasilju. Uvek je sumnjala zašto je šutljiv, ali je mislila sa vremenom da će se promeniti, što se nije desilo. Onda je počeo da pokazuje svoju agresiju. Kada ga je pokušala da smiri, dobila je i prvi šamar, što je bio znak za alarm. Ono što je interesantnom kada bi je istukao, onda bi i sebe kažnjavao, te joj je pretio da će se ubiti jednog dana. Međutim, sa šamara je prešao na gašenje opušaka po njenom telu, uzimao bi kaiš i tukao bi je na mrtvo ime. Sve je otišlo na veći nivo kada je otvorio lažni nalog na Facebooku, pa ju je uhodio.

 

Bio je ubeđen da ga ona vara. Onda je jednog dana otišla u policiju sa 2 drugarice, koje su svedočile u njenu korist. Timoti je na sudu plakao i govorio da je bolestann, i da nikada nije imao nameru da je povredi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here