Oglasi - Advertisement

Svetlana Ceca Ražnatović ovih dana je u sveri svih dešavanja, pa tako i sve vesti u Srbiji su na neki način povezanje sa njom ili vode do nje.  Kažu da ona trenutno proživljava drugu mladost u pravom smislu te reči, jer prvo je dobila malog Željka, unuka, sina njenog Veljka i njegove izabranice Bogdane.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Nakon toga javnost je saznala da je u vezi sa Bogdanom Srejovićem, 9 godina mlađim čovekom, što je šokiralo javnost, a na šta je ona prokomentarisala da ako može Dara Bubamara da bude u vezi sa 21 godinu mlađim može i ona. Koliko je cela situacija ozbiljna svedoči i to da je ona već Bogdana upoznala sa svojim sinom i svojom ćerkom i da su sada kompletna sretna porodica.

Na pitanje o braku rekli su da nemaju nameru još uvek stupati u brak. Pre nekoliko dana otišli su i korak dalje pa su zajedno bili na proslavi u Kragujevcu gde je Ceca Ražnatović upoznala i njegovog oca, a njegovu majku je upoznal apre toga. No izjave nekih njenih kolegic su veoma kritizirajuće.

 

Jedna od kolegica koja je komentariala je i Zlata Petrović koja nije u životu imala mnogo sreće u ljubavi. “Ceca treba pronaći djeda? Ne, mislim da ako se tako oseća treba voditi svojim srcem”, izjavila je Zlata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here