Oglasi - Advertisement

Nakon prve ispovijesti popularnog folk pjevača Darka Lazića o njegovom rastanku od Marine Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, za Pink.rs se oglasila njegova majka Branka Lazić. Pjevačeva majka otkrila je za portal Pink.rs koliko je njoj teško palo to što u skorijem periodu ipak neće oženiti sina, kako je bilo u planu, a progovorila je i o unucima Loreni i Alekseju, tajnoj udaji bivše snajke Ane Sević, ali i o bolnom gubitku supruga Milana.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

– Darko je sam sve rekao. Nije više on mlad, ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vrijeme i voljela bih da se skrasi i posveti porodici, ali on zna najbolje šta će. Ima dovoljno godina, ali sam odlučuje kako će dalje i šta će. Za svađu je potrebno dvoje, nije samo on kriv… Nisu tu u pitanju samo njegovi izlasci, bilo je tu više razloga što se oni odlučili da se rastanu, ali ja u to ne ulazim – kaže za Pink.rs Lazićeva majka i otkriva u kakvim je sad ona odnosima sa nesuđenom snajkom Marinom, ali i koliko joj tepko pada što njen unuk neće odrastati pored oba roditelja.

– Naravno da mi je žao zbog Alekseja, za njega je najbolje da odrasta uz oba roditelja, ali ja djeteta nisam željna, ja ću ga uvijek vidjeti. Sa Marinom sam ostala u dobrim odnosima, komuniciramo, čujemo se. Prvenstveno je bitno ostati u dobrim odnosima zbog djeteta, ono ništa nije krivo i treba što mijenja da oseti rastanak roditelja – rekla je Branka i otkrila da li je Ani Sević čestitala udaju, ali i koliko dugo nije vidjela unuka Lorenu.

darko-instagram

– Nisam se čula sa Anom, čula sam da se udala. Želim joj sve najbolje. Ne znam ni da li joj je Darko čestittao, da li su se čuli… Lorenu nisam dugo vidjela, ne sjećam se tačno kad sam unuku vidjela posljednji put – otkriva majka Darka Lazića za portal i priznaje koliko joj je teško nakon gubitka supruga Milana, ali i zbog emotivnog kraha svog sina.

– Još nisam došla sebi, još ne mogu da vjerujem da Milana više nema. Teško je, Darko mi jeste podrška, ali ni njemu nije lako sada… Jedno drugom smo podrška – završava Branka.

(Pink.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here