Oglasi - Advertisement

I sledeći naš članak koji danas vam prenosimo je posvećen plastičnoj hirurgiji koja je u potppunosti obuzela celi svet. Jednostavno u poslednjih par godina su svi uvideli da im nešto “Nije u redu” sa telom ili licem, te onda pristupaju plastičnim korekcijama, te rade korekcije na svome licu kod neproverenih stručnjaka.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Nisu bili ni svesni da im lice radi jedan obični maser, a da je njegov prvi asistent njegova majka, koja je obična domaćica. Koliko je sve postalo moderno i poularno, pokazuje nam i podatak da na internetu možemo pronaći jak opuno tutorijala, kako kod kuće uraditi neke korekcije, bez da trošite puno para? Žene nasedaju na ove stvari, i onda se igraju kućnih doktora, i onda imamo situaciju kao ova danas. Anastasija Pokreščuk ima 32 godine i velika je Ukrajinska atrakcija i influenser.

Naime, ona na instagramu ima preko 250.000 folovera, a od svog lica je napravila pravi cirkus. Ona je tako na ubrizzgavanje raznih filera u svoje obraze, potrošila preko 1.800 eura, a od obraza je napravila prave male kratere. Tu nema nameru da stane, planira ubuduće da poradi na zadnjici i na usnama, a krajnje rezultate ćemo jako skoro da vidimo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here