Oglasi - Advertisement

U proteklih par dana ponovo se pokrenula tema vezano za ubistvo Jelene Marjanović, koje je i dan danas velika enigma. U martu mesecu navršilo se punih 5 godina kako još uvek niko nije konkretno optužen za njeno ubistvo. Svakako da je prvi na listi njen suprug Zoran Marjanović, koji je i dalje na slobodi, a dobio je i skrbništvo nad njihovom maloletnom ćerkom.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Primera radi na jednim od poslednjih suđenja, dokazano je da je Zoran Marjanović u trenutku njene smrti bio na istoj baznoj stanici kao i njegova supruga. Ono što mu također ne ide u prilog je to, što je samo 3 minuta pre njene smrti razgovarao sa njom na telefon. Također, blato koje su našli na njegovim farmerkama govori protiv njega, jer je to isto blato koje se nalazi na licu mesta smrti njegove supruge, Jelene Marjanović.

Karinal Doronel Šolan je rumunski državljanin, inače vozač kamiona koji već ima par dela seksualnog nasilja nad ženama širom Evrope, je jedan od osumnjičenih jer je tog dana bio u Srbiji, samo se ne zna konkretno u kojem delu zemlje je bio u tom pitanju. Srpska policija sarađuje sa rumunskom i radi se na prikupljanju podataka gde je on bio taj dan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here