Home / Uncategorized / Ona Je Bila Riba Za Kojom Su Se Muškarci Okretali, Zgodna Zorica Sa Smeđom Kosom – Kad Vidite Ove Slike Iz Njene Prošlosti, Zanijemiti Ćete

Ona Je Bila Riba Za Kojom Su Se Muškarci Okretali, Zgodna Zorica Sa Smeđom Kosom – Kad Vidite Ove Slike Iz Njene Prošlosti, Zanijemiti Ćete

Oglasi - Advertisements

Zorica Brunclik je svakako jedna od najpopularnijih i najcjenjenijih pjevačica sa ovih prostora. Nema onog ko nije čuo za njene hitove. Bila je jako lijepa , a internetom kruže njene fotografije oje su nastale prije 40 godina.

 

Zorica Brunclik je prepoznatljiva po svojoj kosi , koja je roze boje. Naime , ona nije uvijek tako izgledala. Na fotografijama iz mladosti , koje kruže internetom , Zorica je lijepa djevojka sa tamnom bojom kose . Bilo je jako zanimljivo vidjeti kako je ona prje izgledala. S obzirom , da je tada bila tamnokosa , rijetko je ko može prepoznati.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Danas je ime Zorica jako poštovano na estradnoj sceni , a već decenijama je Zorica jedna od najtraženijih pjevačica sa prostora bivše Jugoslavije. Rodila se u Beogradu 1955 godine , kao najstarija kćerka , i ima tri mlađa brata. Roditelji su joj se ubrzo razveli , pa je ona djetinstvo provela kod majke u Smederevu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money