Oglasi - Advertisement

Marina Gagić, supruga Darka Lazića najprije nije željela da se oglašava povodom aktuelne priče o raskidu, da bi onda stavila tačku i demantovala sve navodeći da su ona i Darko u “savršenom porodičnom odnosu”!

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić odlučili su da se vjenčaju, i to 24. juna, na rođendan njihovog sina Alekseja, pišu mediji u Srbije.

Nakon što su se strasti oko ove priče stišale, Gagićeva je sada izneadila svoje pratioce na Instagramu fotografijom sa sinom Aleksejem, uz neobičan opis.

– Jedno drugom dovoljni – napisala je vjerenica Darka Lazića uz fotku sa sinom.

Ni Marina ni Darko se nisu oglašavali povodom ovoga.

 

 

 

 

ISpovest dana

Radim u jednoj prodavnici i ispred radnje mi je na drvo naslonjen i zaključan bajs. Pogledam kroz vrata, vidim devojčica stoji sa malim psom pored bajsa i pas mi piški na bajs a ona ništa. Obratim joj se iz radnje, ona ne reaguje. Izađem napolje, stanem pored nje i kaže ona Jao, ovo je Vaš bicikl? Ja u neverici, kakve veze ima jel moj ili nije, kako dozvoljavaš psu da piški po njemu? Gledaš u telefon, imaš slušalice u ušima i ne obraćaš pažnju na psa. Ona se izvinjava, reko sad ćeš da obrišeš to i dam joj ubrus i sredstvo za čišćenje. Da bi za jedno 15min došla njena mama da mi kaže da nisam trebala da joj kažem da obriše to i da povisim ton nego da joj kažem da zove mamu, jer je ona sada istraumirana i plače kući. Pritom devojčica ima 13 godina, nije mala. I onda se čudimo što su nove generacije debili, da je moje dete, još bi dobilo od mene po ušima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here