Oglasi - Advertisement

Danas je došlo takvo vrijeme da se na prste jedne ruke mogu izbrojati svi oni poznati sa naše estrade a koji nikada nisu uradili nikakve estetske operacije odnosno korekcije na sebi.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zapravo, puno bolje pitanje je – da li uopšte ima barem jedna osoba koja na sebi nije obavila ama baš nikakvu korekciju? Ipak, iako je to tako često i u trendu, to je još uvijek za neke taboo tema, tako da imamo dosta onih koje su otišle i plastificirale se, međutim uporno tvrde i kunu se da je na njima sve sasvim prirodno.


Naravno, priroda njihovog zanimanja zahtijeva da one budu uvijek lijepe, da izgledaju perfektno, bez ijedne mane, jer su ipak često u medijima, i vječito ispred kamere. Ali, neki znaju malkice i da pretjeraju u tim estetskim zahvatima, pa zbog čega na kraju potpuno promijene svoj identitet.

Jedna od tih osoba je Maya Berović, koja možda važi i za najvećeg transformersa na estradi. Iako skoro sve pjevačice rade ili su radile plastične korekcije, ona je ipak otišla u krajnost pa je potpuno promijenila svoj izgled. Jelena Karleuša je još jedna od onih koje su odradile desetak plastičnih operacija , ali još uvijek nije pretjerala, slažete li se .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here