Oglasi - Advertisement

Bibija Kerla, zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, objavila je na svom Facebook profilu vožnju quadom.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

I nije bila neka vožnja – kretanje, par metara i bliski susret s ogradom.

“Ono kad nakon pređenih pola miliona kilometara za volanom napraviš udes gdje auto prolazi svaki mjesec dana”, napisala je Kerla u opisu videa.

Na sreću, nije bilo povreda, piše Avaz.

https://www.tiktok.com/@avaz.tv/video/6957618987475815685?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

 

BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA! Šta znači kada muškarac laska do besvijesti? Iza LIJEPIH RIJEČI KRIJU SE STRAŠNE STVARI

Želi da ima odnos sa vama

Laskanje može biti vrlo zavodljivo. Muškarci uglavnom znaju šta žene žele da čuju. Oni znaju da vi želite da se osjećate lijepo, privlačno i poželjno. Spremni su da vam kažu najslađe stvari sa jednom namjerom – da vas odvedu u krevet.

On želi da vi mislite da je tražio baš takvu djevojku kao što ste vi i da će sve uraditi da bude kraj vas. Ako stičete utisak da vam muškarac previše često udjeljuje komplimente, dobro razmislite o njegovim namjerama.

On je “laskavac”

Neki muškarci žele ženu pored seba koja će brzo pasti na njihovo laskanje. To može biti i jedan od načina da uspostavi kontrolu nad vama. Ovom manipulativnom tehnikom muškarci često nastoje da ubrzaju vezu. Ipak, previše je dobro da bi bilo stvarno.

Jednom kada osjeti da je uspostavio kontrolu nad vama, počeće da mijenja svoje ponašanje i odjednom će početi da vam govori šta treba da radite. Vrlo vjerovatno će pokušati i da vas promeni, ali neće biti potrebno puno vremena da otkrijete njegove namjere.

c8722b5f55b64a4cbb9bb55c05

Možda je nesiguran u sebe

Nisu svi muškarci koji obasipaju žene komplimentima isti. Postoje i muškarci koji imaju potrebu da laskaju ženama iz sopstvene nesgiurnosti. Možda se nada da će na taj način uspjeti da okupira vašu pažnju i da prikrije svoju nesigurnost. Problem nastaje kad je i žena nesigurna u sebe, zato što će ona koja ima samopouzdanje vrlo brzo shvatiti da nešto nije u redu.

Kako da znate da li je muškarac iskren?

Muškarac koji vas smatra privlačnim daće vam kompliment koji će se odnositi na jednu ili dvije stvari koje mu se sviđaju na vama. To mogu biti kosa, oči ili nešto sasvim drugo. Iskreni muškarci vas neće obasipati komplimentima svaki put kad se sretnu sa vama.

Iskren muškarac će se čak i suzdržati od davanja komplimenta ako vas poštuje. Takođe, takvi muškarci rijetko kada otkrivaju svoje namjere tako brzo, njima je potrebno vrijeme da se otvore u pogledu osjećanja. Ako želite ozbiljnu i iskrenu vezu, i vi treba da budete strpljivi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here