Oglasi - Advertisement

Devedesetih godina , Đole Đogani , i Slađa Delibašić su dominirali  javnom scenom . Bili su popularni kao plesna i muzička grupa , i pratili su sve moguće zvijezde na koncertima , kao i na nastupima. Vesna je bila maloljetna kada je pristupila grupi Đogani , a zanat je krala upravo od Slađe , koja je bila najmoćnija žena na podijumu u  to vrijeme.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Nedavno je isplivao snimak sa velikog solističkog koncerta Lepe Brene , sa Tašmajdana iz 1994 godine. Pjevala je pjesmu „Iza leđa Bogu“ , a upravo iza dive se nalazila grupa Đogani , a Slađa i Vesna su bile jedne pokraj druge sa crnim perikama , i seksi kostimima.

Naime , na koncertu je bilo još djevojaka , ali se mlada Vesna posebno isticala pored Slađe. Niko nije ni slutio da će je Vesna za koju godinu zamijeniti u grupi , ali i da će se udati za njenog muža. Nekada su Slađa i Vesna bile dobre drugarice. Nakon Vesnine udaje za Đoleta , ostale su i dalje u dobrim odnosima , čak žive u blizini , odnosno komšinice su. Slađa je prije razvoda napustila grupu Đogani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here