Oglasi - Advertisement

 

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Jedna od onih osoba koje su se najviše pominjali u svjetskim medijima vezano za ovu pandemiju koronavirusa je definitivno Bil Gejts, to je kontraverzni multimilioner te vlasnik Mikrosofta.

Uz njegovo se ime vezalo mnoštvo različitih teorija zavjere, pa su ga tako neki čak optuživali da je on lično učestvovao u kreiranju i širenju koronavirusa, te da je njegov ultimativni cilj, ma koliko to nerealno zvučalo, da čipuje stanovništvo svee u cilju kako bi on imao potpunu kontrolu nad svima.


Naravno, sve te teorije su čista i totalna glupost, neutemeljene te izvor polupismenih mozgova.
Tako je Gejts prije nekoliko dana gostovao online u jednoj TV emisiji gdje je najavio novu pandemiju koja bi, kako on kaže, mogla još žešće pogoditi planetu prema tim njegovim procjenama.
On predviđa da će se to sve desiti otprilike za nekih 5 godina te je kazao i ovo:

Stiže nam Pandemija 2.


Naime radi se bioterorističkom napadu koji će, prema mojim slobodnim procjenama, da se dogodi za nekih 5 godina a koji će imati još razornije posljedice po čovječanstvo.
Međutim, ne brinite, ja sam tu, ja ću učiniti sve kako da spasim čovječanstvo jer je to dužnost mene kao poštenog građanina ove planete i kao jednnog velikog humaniste- kazao je on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here