Oglasi - Advertisement

Kada gledamo domaću estradu slobodno možemo da kažemo da je pjevačica Lepa Brena sigurno zajedno uz Cecu Ražnatović postigla najviše u svojoj karijeri. Lepa Brena se pojavila još ranih 80 tih godina još u vrijeme bivše Jugoslavije, ona je sasvim slučajno uletila u slatki Greg kao zamjena i više se nije nikako pomjerila iz te grupe.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Tako su se Lepa Brena i Saša Popović ponovno spojili 1998. godine kada su skupa osnovali Grand produkcijhu, koja je danas ima Zvezde Granda koje su postale jedne od najgledanijih emisija u cijeloj regiji. Za one koji nisu znali Lepa Brena nam dolazi iz Brčkog, a ona o svojoj porodici jako rijetko govori i priča, pa tako da je mali broj onih koji znaju da ona ima brata i sestru. Njena sestra živi u Kanadi koju nemamo baš prilike da vidimo, a sada kako je krenula situacija sa korona virusom, Lepa Brena ne može nikao da je vidi, a već prošlo i godinu dana, jako teško im pada odvojenost.

Njena sestra radi u domu za nezbrinute osobe. Također, Faketa se trudi da cijeli dom bude lijepo dezinfikovan i da radnici i sami korisnici budu zbrinuti na pravi mogući način. Lepa Brena kaže da jedva čeka proljeće da može da okreći stan i da sredi sve stvari po kući, kao što je radila prije njena mama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here