Oglasi - Advertisement

Vlastimir Janković (24) iz Draginja i Anastasija Ićurup (19) iz Melenaca našli su se u duelu petog kruga “Zvezda Granda”. Ipak, umjesto komentara o nastupu, pevanju i stajlingu, pažnju žirija izazvala je obrada Milijevog hita i torba članice žirija Jelene Karleuše po kojoj su Marija i Mili preturali.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ni pojavljivanje takmičara u romskoj nošnji i njegovo izvođenje pjesama “Parno gras” i “Čaje šukarije” očigledno nisu dotakli žiri, pa je Vlastimir na kraju dobio samo tri glasa.

Njegova protivnica iz duela dobila je maksimalnih šest, pohvalu da ima sjajnu boju glasa i komplimente za izvođenje numera “Branim” Saše Kovačevića i “Oproštajna večera” Cece Ražnatović.

Marija je istakla da nije mogla da glasa za Vlastimira jer joj se nije dopao nastup, a za Anastasiju je dodala da je odlična pevačica i da je bila dobra u prvoj pesmi. Ipak, zamerke je imala za izvođenje Cecinog hita u kojem je bila preniska.

Saša Popović prokomentarisao je da je mentor mogao da podigne matricu za pola tona više, na šta je Bosanac “pecnuo” Karleušu, inače Anastasijinu mentorku, i dodao:

– To je kad mentor nije često prisutan na probama, onda…

Mili se sjajno zabavio uz Anastasijin nastup i hit koji je inače i producirao, a onda objasnio da je “Oproštajna večeras” zapravoobrada grčke numere, što je razočaralo Popovića.

– Znači ćorišeš? Ja sam se kleo u tebe. Vjeruj mi, kad smo te dovodili ovde, rekao sam “Mili, kako je on napravio onaj hit”. A sad to nije tvoja pjjesma – dodao je Saša, na šta je Mili odgovorio da ima preko 250 hitova i da ne mora da se uhvati baš za obradu.

Kako bi skrenuo priču od “Oproštajne večere”, Mili je nastavio da komentariše kandidate. Za Vlastimira smatra da nije bio dovoljno dobar za prolazak u naredni krug, a kod Anastasije mu se sve svidelo, te nije imao šta da doda sem poklona.

– Evo, ja ću da ti poklonim ovu torbu i sve što je unutra – rekao je i uzeo Karleušinu torbu, na šta je ona odgovorila – Kako bre moju?

screenshot-36

– Je l’ to koža ili skaj? – pitala se Snežana, a Marija odgovorila da nije bitno od čega je, već šta unutra, pa krenula da je raspakuje.

Gomila papira, četka za kosu i sunđer za nanošenje pudera našli su se u torbi JK, što je nasmejalo sve u studiju, pa i divu.

– Vrati mi sve papire unutra – vikala je Jelena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here