Home / Zabava / MARIJA SINOĆ U EMISIJI OTVORILA TORBICU JELENE KARLEUŠE, EVO ŠTA SE NALAZI U NJOJ: Svi gledali u nevjerici, PRONAŠLI OVE PAPIRE

MARIJA SINOĆ U EMISIJI OTVORILA TORBICU JELENE KARLEUŠE, EVO ŠTA SE NALAZI U NJOJ: Svi gledali u nevjerici, PRONAŠLI OVE PAPIRE

Oglasi - Advertisements

Vlastimir Janković (24) iz Draginja i Anastasija Ićurup (19) iz Melenaca našli su se u duelu petog kruga “Zvezda Granda”. Ipak, umjesto komentara o nastupu, pevanju i stajlingu, pažnju žirija izazvala je obrada Milijevog hita i torba članice žirija Jelene Karleuše po kojoj su Marija i Mili preturali.

Ni pojavljivanje takmičara u romskoj nošnji i njegovo izvođenje pjesama “Parno gras” i “Čaje šukarije” očigledno nisu dotakli žiri, pa je Vlastimir na kraju dobio samo tri glasa.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Njegova protivnica iz duela dobila je maksimalnih šest, pohvalu da ima sjajnu boju glasa i komplimente za izvođenje numera “Branim” Saše Kovačevića i “Oproštajna večera” Cece Ražnatović.

Marija je istakla da nije mogla da glasa za Vlastimira jer joj se nije dopao nastup, a za Anastasiju je dodala da je odlična pevačica i da je bila dobra u prvoj pesmi. Ipak, zamerke je imala za izvođenje Cecinog hita u kojem je bila preniska.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Saša Popović prokomentarisao je da je mentor mogao da podigne matricu za pola tona više, na šta je Bosanac “pecnuo” Karleušu, inače Anastasijinu mentorku, i dodao:

– To je kad mentor nije često prisutan na probama, onda…

Mili se sjajno zabavio uz Anastasijin nastup i hit koji je inače i producirao, a onda objasnio da je “Oproštajna večeras” zapravoobrada grčke numere, što je razočaralo Popovića.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

– Znači ćorišeš? Ja sam se kleo u tebe. Vjeruj mi, kad smo te dovodili ovde, rekao sam “Mili, kako je on napravio onaj hit”. A sad to nije tvoja pjjesma – dodao je Saša, na šta je Mili odgovorio da ima preko 250 hitova i da ne mora da se uhvati baš za obradu.

Kako bi skrenuo priču od “Oproštajne večere”, Mili je nastavio da komentariše kandidate. Za Vlastimira smatra da nije bio dovoljno dobar za prolazak u naredni krug, a kod Anastasije mu se sve svidelo, te nije imao šta da doda sem poklona.

– Evo, ja ću da ti poklonim ovu torbu i sve što je unutra – rekao je i uzeo Karleušinu torbu, na šta je ona odgovorila – Kako bre moju?

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

screenshot-36

– Je l’ to koža ili skaj? – pitala se Snežana, a Marija odgovorila da nije bitno od čega je, već šta unutra, pa krenula da je raspakuje.

Gomila papira, četka za kosu i sunđer za nanošenje pudera našli su se u torbi JK, što je nasmejalo sve u studiju, pa i divu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

– Vrati mi sve papire unutra – vikala je Jelena.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money