Oglasi - Advertisement

Ovaj poznati glumac Radoš Bajić više nije mogao da sakrije svoju tugu nakon što je aznao da je mladi tehničar koji je radio na KBC Bežanijska kosa, Marko Bjelica nažalost preminuo od posljednica zaraze korona virusa, a imao je 41 godinu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Radoš je bio zaražen sa korona virusom i bio je smješten u bolnicu zbog svog pogoršanog stanja, a Marko mu je rekao da se ništa ne brine i da su doktori koji rade u bolnici pravi stručnjaci za korona virusa. Svaki dan je glumca obilazio, a čak mu je jendog dana donio palačinke u plastičnoj kutiji i rekao mu da i njegova majka leži u bolnici na spratu ispod, da je spremio i za nju palačinke sa domaćim slatkom od dunje. Također, rekao kako je fasciniran sa njegovom pažnjom i dobrotom, a onda ga je jedno vrijeme nije viđao. Prije nego što je trebao da bude pušten iz bolnice, Marko se pojavio na vratima ali bez odijela i rekao mu je kako je i on postao sada pacijent.

Kada je glumac Bajić bio pušten iz bolnice, otišao je do sobe gdje je Marko ležao i nije mogao da ga prepozna, on je bio skroz opao, upale mu oči od temperature koja ga je uništila. Rekao mu je da izdrži, a Marko je rekao da hoće i da će se vidjeti na kafi kada izađe iz bolnice. Kasnije je saznao da je Marko završio na respiratoru a u novinama je pisalo da je preminuo.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here