Oglasi - Advertisement

Tri najbolja znaka u horoskopu svakako su:

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Rak: Naime , Rakovi su vrlo karizmatični. Opušteni su veseli , te ih zbog toga mnogi vole. Svojim izgledom rakovi privlače pažnju , a vrlo s osjetljivi , posvećeni i iskreni. Daju vam ljubav , pažnju ali i od vas to isto zahtijevaju. Jako su romantični , pamte sve i žele ozbiljnu vezu.

Lav: Lavovi su zavodljivi , vole da se zabavljaju i imaju mnogo samopouzdanja,. Vole da su u centru pažnje , znaju se zabaviti i optimistični su. Svojoj voljenoj osobi , Lavivi poklanjaju mnogo pažnje , ali naravno to morau zaslužiti. Vrlo su dominantni i žele kontrolisati sve.

 

Škorpija: Škorpioni su najtopliji znak u horoskopu. Vrlo su atraktivnin, i znaju kako dobiti ono što žele. Inteigentni su i čitaju vaš izgled. Ne možete ih šarmirati. Dovoljno im je stalo do izgleda i uvijek žele ostaviti dobar dojam. Neće vam lako pokazati emocije , ali to ne znači da ih nema. Pouzdani su , uvijek im možete vjerovati. Žele stalnu pažnju , pa zbog toga mogu praviti ljubomorne scene. Zabavni su i društveni , te skloni flertu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here