Home / Uncategorized / Nakon Samo Jednog Pranja Ćete Da Izbijelite Požutjele Jastuke: Svi Će Pomisliti Da Su Tek Kupljeni

Nakon Samo Jednog Pranja Ćete Da Izbijelite Požutjele Jastuke: Svi Će Pomisliti Da Su Tek Kupljeni

Oglasi - Advertisements

Sigurno vam se dogodilo da niste zadovoljni sa čistoćom svoje postejine , tačnije jastuka. Naime , iao ih operete , oni su i dalje žuti i izgubili su onu bijelu boju koju su imali kada ste uh tek kupili. To se uglavnom događa kada ih ne održavate propisano.

 

U današnjem članku vam donosimo savjet , kako da svoje požutjele jastuke učinite ponovno bijelim kao snijeg. Sve što vam je potrebno jeste soda bikarbona. Poznato je da soda bikarbona čini čuda kada je u pitanju izbjeljivanje , uklanjanje nečistoća i masnih naslaga. Soda je odličan izbor za održavanje vašeg doma.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ako želite bijele jastuke , onda pomiješajte jednu šoljicu sode bikarbone , sa detrdžentom za veš. Stavite jastuke u perilicu i operite na malo jačoj temperaturi. Već nakon prvog pranja ćete primjetiti kako žute mrlje nestaju. Za potpuni učinak , potrebno je da ovaj postupak ponovite barem tri puta , i onda neće biti ni traga žutim mrljama na vašem jastuku.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money