Oglasi - Advertisement

Jedan od napoznatijih srpskih glumaca je svakako Vuk Kosić , a javnost ga je posljednji put imala priliku da ga gleda u popularnom filmu „Južni vetar“ , a sada se uključio uživo u emisiju kod  Sanje Marinković.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Vuk je ispričao na koji način provodi dane u karantinu , koji su nametnuti od strane vlade , radi korona virusa u svijetu. Dospjela je i informacija kako su on i popularna srpska voditeljica Ana Mihajlovski svoj ljubavni odnos prekinuli , te da je on nakon njihovog prekida napustio srbijansku prijestolnicu.

Aleksandar Vučić je rekao kako svoje vrijeme provodi tako što trenira i vježba , radi čučnjeve i slične vježbe , kaže da još uvijek za tim ima volju. Rekao je kako je ovo idealna prilika svima da se podvuče crta , da se okrenemo ka ulaganju u sami sebi , svakodnevno se može napredovati u svakoj sferi života. Dodao je kako napokon sada ima vremena pogledati neki dobar film , a ranije nije imao vremena , sad kod kuće vježba umjesto u teretani. Nije želio ni da spominje svoju vezu sa Anom , ali je govorio sam u jednini , jasno je da provodi sam vrijeme u karantinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here