Oglasi - Advertisement

Jedan od najkotraveznijih političara u Srbiji , kao i vođa srpskih radikala , je svakako Vojislav Šešelj. On je najpoznatiji po tome , što je uvijek imao svoje kontravezno ponašanje , i što nije imao dlake na jeziku.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Šešelj je poznat po tome što lako stvara neprijatelje , i osuđeni je ratni zločinac. Njegov najstariji sin Nikola , bio je jedno vrijeme u rijalitiju Parovi , a u sklopu emisije je otkrio šta ga je to najviše nerviralo kod njegovog oca.

Beograd, 17.09.2019. -Poslanik Srpske radikalne stranke Aleksandar Seselj govorio je na konferenciji za novinare o predaji Predloga zakona o izvrsnom postupku i obezbedjenju, danas u centralnom holu Doma Narodne skupstine u Beogradu. (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Nikola je rekao da je ime dobio po djedu , a kada je došlo vrijeme da on misli na ime svoga djeteta , ocu je dao do znanja da ga neće nazvati po njemu. Naime , on je svom ocu rekao da će djetetu dati ime po teroristi Osami Bin Ladenu. Međutim , on se naravno šalio , i to je svom ocu morao rzo objasniti. Naime , jedan sin mu se zove po ocu Vojislav , a drugi Ljubomir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here