Oglasi - Advertisement

U nastavku današnjeg članka, opet dnevna doza Cece Ražnatović, koja je ovih dana opet jako puno u medijima. Sve je krenulo ne njenom krivicom, kada ju je pre par dana u usta uzela Goca Božinovska, koja je srpskim medijima kada je dobila unuka rekla da joj ne pada na pamet da zove na slavlje Cecu, jer i ona nju nije zvala na svadbu svoga sina Veljka.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Puuno gora stvar za Cecu se desila pre par dana, kada joj je otac Slobodan, završio u Urgentnom centru u Beogradu, On je opet imao napad, sličan onaj sa Veljkove svadbe, kad aje dobio jake bolove u predelu stomaka. Sada će opet morati da ostane u bolnici par dana na pretragama, čisto da se uvere da je sve u redu sa njim.

 

Jako dugo vremena je provela u Crnoj Gori, gde je imala jako veliki broj nastupa, a pre par dana je odradila i zadnji nastup u Nikšiću, kada je plesala i pevala puna 4 sata, a koncert se odužio do sitnih jutarnjih sati. Imponovalo joj je to, kada je čula da je jako puno ljudi koji su bili na koncertu, da su sa koncerta otiišli na posao. Sve to joj se jako ispllatilo, jer je inkasirala od silnih nastupa skoro 300.000 evra.

 

Sada je došlo vreme za odmor sa dečkom Bogdanom,a neke slike i video klipovi sa Instagrama su stvarno jako otvoreni, bar za Cecin ukus. Njih dvoje su iznajmili jahtu, a ona leži na njegovim znojavim grudima, a onda je on poljubio u glavu. Pogledajte i sami..

 

https://www.tiktok.com/@duotv.official/video/6997449157929716998?referer_url=https%3A%2F%2Fbalkanlifetoday.info%2F&referer_video_id=6997449157929716998&refer=embed&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here