Oglasi - Advertisement

Najpopularnija hrvatska prodavačica mandarina Kristina Penava, priznala je da od kako traje pandemija korona virusa , i karantin , dobila je višak kilograma. Naime , u karantinu je Kristina dobila čak sedam kilograma. Napisala je uz kratku snimku gdje je rekla da u kompletu koji se sastoji od uske bijele suknje i topića otkriva dekolte i trbuh.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Kristina je priznala da je jedno vrijeme bila bucmasta , ali je ipak u zadnjih pola godine uspela da skine više od 20 kilograma. Tom prilikom je rekla da se sve može kad se hoće. Naime , Kristina je dobila veliku popularnost kad je prodavala mandarine , a mnogi muškarci nisu mogli biti nijemi na nje izgled.

O Kristini se pisalo cijelo prošlo ljeto , a neki su spominjali da e ona dala marketing gazdi koji je želio samo da sebi poveća biznis , pa je tako zaposlio atraktivnu djevojku sa zgodnim tijelom , kako i prikupila kupce. Na kraju je to uspjelo , nema te osobe koja je živjela u blizini , a da nije išla da kupuje mandarine kod Kristine , koja je tako i dobila nadimak „Kristina mandarina“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here