Oglasi - Advertisement

Ana Nikolić se našalila kako bi rado postala snajka Cece Ražnatović.
Naime, svima je poznato da je Ceca Ražnatović 3. juna dobila unuka Željka, a Ana Nikolić izjavila je u šali da bi za nekih 20-ak godina on mogao da postane njen muž.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Još se nije rodio pravi muškarac za mene, onaj pored kog bih ponovo bila sretna i zaljubljena. Možda će taj pravi da bude upravo Cecin unuk, međutim moraću da sačekam 22, 23 godine… Ma sačekaću Željka jer mi se ostali muškarci uopšte i ne sviđaju – kroz smijeh je rekla Ana:

Šalim se, naravno, Željko bi ionako više pristajao mojoj Tari, pa da mu ja postanem tašta! Jeste da je moja kćerka skoro tri godine starija od njega, ali ipak to je baš mala razlika.
Takođe je pjevačica istakla da je drastično promijenila život otkad je postala majka te da je zbog Tare postala domaćica.

Kuhinju sam prosto napravila da bih u rerni držala cipele, ali onda se rodila Tara… Pa zbog nje sam naučila da spremam neka osnovna jela. Znam da napravim i proju. Sve mi iz prve ispadne baš kako treba jer imam osjećaj za kuhanje. Kažu da dobro kuhaju ljudi koji su gurmani, a ja to svakako jesam! U braku sam čak naučila i da pravim i torte, ali naravno ne one sa korama. Najčešće pravim piškota tortu. Pjevačica takođe navodi da Tara voli sve da jede, a najviše voće, isto kao i ja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here