Oglasi - Advertisement

Ana Nikolić je danas jedna od najpoznatijih pjevačica, a kako kažu oni koji su je poznavali kao malu, od djetinjstva znala da će biti pjevačica i posebno je bila opčinjena Lepom Brenom, čiji je hit “Čačak, Čačak” pjevala po cijeli dan u čizmama svoje majke.
Tako je zabavljala komšije, koji su sada ispričali detalje iz pjevačicinog detinjstva.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Baka Vera iz Donje Mutnice živi preko puta kuće Nikolića, sela gdje je Ana odrasla i dobro se sjeća pjevačice iz tog perioda.

– Bila je mnogo dobro dijete, veselo, znam je od kada se rodila. Bila je velika maza. Obula bi majčine čizme, koje su joj bile ogromne, i pjevala je tu po dvorištu “Čačak, Čačak” od Lepe Brene. Htela je to i uspela je. Svi su je voleli. Živela je u selu sve do preseljenja u Paraćin, gde je išla u osnovnu školu. Mnogo je bila vezana za svog pokojnog oca Dušana, koji je mlad preminuo. On je sahranjen na našem seoskom groblju. Tu je bila i njena baka, ali je ona umrla prije nekoliko godina. Dođe preko ljeta, bila je prošle godine sa ćerkom Tarom, igrale su se po dvorištu, tamo gdje je nekad bila ljuljaška – ispričala je Vera.

Gazda kafića zbog Ane je proširio baštu, jer je pjevačica jednog lheta radila kao konobarica u njegovom kafiću u centru Paraćina. To su potvrdili i njeni bivši sugrađani.

– Istina je, to svi u Paraćinu znamo. Mi nju obožavamo, prava je carica. Najduhovitija osoba na estradi. Ona je radila tu jednu godinu, ludnica je bila koliko je bila dobra, to je bilo valjda ’95. ili ’96. godine. Vlasnik je morao i baštu da proširi koliko je ljudi dolazilo. Najviše zbog nje, bila je prelijepa i svi su već tada pričali o njoj. Sada je na tom mjestu klub – rekli su mladići.

Oni ističu i da je neposredno u blizini tog kluba kafić koji je jednu godinu držala Anina majka Miljana, a koji je kasnije prodat. Na svečanom otvaranju pojavila se i sama Ana, koja je tada već bila poznata u javnosti.

Izvor:Srbijadanas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here