Oglasi - Advertisement

Žena po imenu Michel N., koja potiče iz meksičke države Sinaloa, nakon raznih konsultacija kroz razne web stranice i forume, smislila je plan kako da natjera svog supruga Josea da prestane da pije.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa


Michel je nekako uspjela da dobije mješavinu ricinusovog ulja i ekstrakta šljive, pa je počela stavljati po nekoliko kapi u boce piva svog supruga, a njena želja je da ima blag, laksativan efekat.

Na kraju krajeva, Jose je rekao policiji da je bio iznenađen kada mu je žena neprestano nudila da mu donese pivo i otvori ga, ali volio je da ga ona tako mazi i pazi, pa tome nije ni pridavao neku veliku važnost.
Kada je miks počeo da pali, Michel je uvjerila svog supruga kako je proliv izazvao alergijom i da je vjerovatno alergičan na alkohol.


Ali sve to nije nateralo Hosea da prestane da pije alkohol, pa je on čak počeo da uzima tablete za stomak, a u isto vrijeme je nastavio da pije baš kao i ranije.
Ona je nakon toga povećala dozu laksativa, međutim sljedećeg jutra dijareja se toliko povećala da Jose više nije mogao ustati i stići do kupatila.
Simptomi Josea, uključujući jaku dehidraciju, postali su toliko ozbiljni da Michel nije imala nekog drugog izbora nego li da odvede svog supruga u bolnicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here