Oglasi - Advertisement

Svi mi kada ostanemo bez člana porodice ili druge bliske i drage osobe nastupe nam najteži trenutci u životu svakog čovjeka. Na cijelu tu muku, u tim trenutcima je potrebno da se dobro organizujemo za njegovi ispračaj na onaj svijet, kako bi pokojnik mogao da u miru počivati.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ono što je poznato jeste da su mnogi ljudi još tokom života pripremaju za svoj zadnji čas, sudnji, što uključuje kako kupovinu kovčega i grobnog mjesa, tako i naručivanje nadgrobnih spomenika. Mi danas donosimo jednu priču, koja je mnoge šokirala, a ovo je dokaz da ovaj čovjek koji je preminuo nije sigurno sam sebi podigao spomenik.

Radi se o tome da je na društvenim mrežama osvanula slika koja je šokirala cijelu javnost, a na koojoj se nalazi natpis na jednom nadgrobnom spomeniku, posvećenom, kako se može vidjeti i zaključiti jednom muškarcu. Kako se može također da primijeti na osnovu objave, njemu su nna epitafu članovi porodice ostavili bizarnu poruku, da ne moožemo ni da pretpostavimo šta im je za života toliko uspio da skrivi da ovo napišu.

 

Oni su napisali “Za života svoga nije doprineo ništa. Nikakav otac, još gori suprug. Bio je alkoholičar, ološ i bitanga.”, ovako je napisano na njegovoj nadgrobnoj ploči. Pitanje je sada št ali je ovaj čovjek uspio toliko da skrivi ili zgriješi, ali da počiva u miru, ne možemo baš da potvrdimo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here